Gebruik

Gebruik Dermacolla

Advies voor inname: De inhoud van één drinkampul dagelijks vóór of na de maaltijd innemen, bij voorkeur bij het ontbijt. De drinkampullen voor inname goed schudden. Door de natuurlijke ingrediënten kunnen kleurverschillen ontstaan of kan de vloeistof troebel worden. Dit heeft echter geen nadelige invloed op de kwaliteit.

We raden u aan DERMACOLLA gedurende langere tijd te gebruiken.
Wij raden een kuur aan van 1 tot 3 dozen, 1 doos is goed voor 1 maand. Hier is het beste een stopperiode van 2-5 maanden in te lassen, dit is  afhankelijk van de staat van de huid gedurende de stop. Daarna kan je weer beginnen met een nieuwe kuur.

N.B.: DERMACOLLA is een voedingssupplement en geen vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding. Het product bevat fructose en is daarom niet geschikt voor personen die een fructose-intolerantie hebben. De vermelde aanbevolen innamehoeveelheid (één drinkampul per dag) mag niet overschreden worden. Bewaar dit product buiten het bereik van kinderen.

Houdbaarheid en opslag: De houdbaarheidsdatum vindt u op de verpakking en de drinkampullen. We adviseren u de inhoud van de ampullen na deze datum niet meer in te nemen. Niet bewaren bij temperaturen boven 25°C. Beschermen tegen direct zonlicht.

Verpakkingsinhoud: 30 drinkampullen DERMACOLLA à 25 ml